• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Steigerbuizen - Per Meter

Bent u op zoek naar steigerbuizen? Wovar heeft steigerbuizen beschikbaar in verschillende diameters en verschillende lengtes. Wovar steigerbuizen gaan per meter, dus komen per 1, 2, 3, 4, 5 en 6 meter. De steigerbuizen zijn te verkrijgen in de diameters 26,9 / 33,7 en 48 millimeter. Steigerbuizen kunt u gebruiken in combinatie met onze steigerbuiskoppelingen. Deze zijn ook te verkrijgen in diverse soorten en maten. Zo kunt u altijd de constructie bouwen die u in uw hoofd heeft. Wovar heeft ook zwarte steigerbuizen.

Steigerbuizen zijn erg divers toepasbaar. Met steigerbuizen bouwt u natuurlijk steigers, maar ook veel meer. De trend van dit jaar is om zelf producten voor in uw huis te bouwen met steigerbuis. Denk hierbij aan een kapstok, een tafel of een boekenplank, maar ook nog veel meer. De mogelijkheden met steigerbuis zijn nagenoeg oneindig. Doordat er voor de steigerbuizen ook allerlei verschillende steigerbuiskoppelingen beschikbaar zijn, kunt u bijna elke constructie bouwen, zonder dat u veel moet lijmen en zagen. Het is een kwestie van plug- en play. 

 

Omdat steigerbuizen erg lang zijn, moeten deze op een andere manier dan normaal worden verzonden. Dit heeft als gevolg dat u hier iets meer verzendkosten voor betaald. Houdt hier dus rekening mee met uw bestelling. 

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account