• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Steigerbuiskoppelingen

Met steigerbuiskoppelingen maakt u gemakkelijk uw steigerbuizen aan elkaar. Deze steiger koppelstukken plaatst u gemakkelijk op de lange buizen. Steigerbuiskoppelingen zijn bij Wovar verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo zit er voor iedere mogeljike constructie een juiste koppeling tussen. Zo zijn er steigerbuis ronde buiskoppelingen, t-stukken, kniestukken, draaibare t-stukken, koppelstukken, voetplaten (rond, vierkant en ovaal), boeiboordbevestigingen, drieweg stukken, doorlopende staanders, open klapbare hoekstukken, kruisstukken met diverse hoeken, t stukken met zij-uitgang en nog veel meer!

Met deze koppelstukken plaatst u in rap tempo elke constructie. Wovar koppelstukken voor steigerbuizen zijn te verkrijgen in staal en zwart gecoat staal. Steigerbuiskoppelingen Zwart geven een unieke uitstraling aan iedere ruimte. De standaard grijze, verzinkte, variant geeft een meer robuuste en traditionele look. Het is dus maar net wat het beste in uw woning past. Wovar heeft ook zwarte steigerbuizen beschikbaar.  Voetplaten gebruikt u bijvoorbeeld wanneer u een tafel met steigerbuizen bouwt. Diverse koppelstukken wanneer u bijvoorbeeld een kapstok wilt maken. Open klapbare stukken gebruikt u wanneer een constructie van steigerbuizen niet permanent vast moet staan, dus wanneer u deze wilt wijzigen of verplaatsen. 

Let tijdens uw keuze voor de steigerbuiskoppelingen op de diameter van de buizen. Niet ieder koppelstuk is geschikt voor iedere steigerbuis. Om teleurstelling te voorkomen zorgt ervoor dat de beide maten overeenkomen. Dit geeft de meest stevige constructie. 

1 producten
Sorteren op voorraad
1-1 van de 1 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account