• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Steigerbuiskoppelingen Zwart

Steigerbuiskoppelingen worden veel gebruikt om constructies te bouwen met steigerbuizen. Deze prachtig zwart gecoate steigerbuizen gebruikt u in combinatie met de zwarte steigerbuizen. Ook kunt u ervoor kiezen de steigerbuiskoppelingen en steigerbuizen in verschillende kleuren te nemen, zodat u een contrasterend effect heeft. Doordat steigerbuiskoppelingen in allerlei soorten en maten te verkrijgen zijn, zit er voor ieder project wel een koppelstuk tussen. Steigerbuiskoppelingen zijn er als voetplaten (vierkant, rond en ovaal, boeiboordbevestigingen, driewegstukken, openklapbare hoekstukken, doorlopende staanders, t-stukken met zij uitgang kruisstukken met diverse hoeken, t-stukken, kniestukken, rechte koppelstukken, draaibare t-stukken en nog veel meer!

Door deze koppelstukken te plaatsen, bouwt u in hoog tempo de meest prachtige constructies van steigerbuis. Deze zwarte steigerbuiskoppelingen geven een unieke en luxe uitstraling aan uw bouwwerken, welke prachtig zullen staan in uw leefomgeving. Of dit nu een huis, kantoor of ergens anders is. Met bijvoorbeeld voetplaten voor aan stukken buis, maakt u erg makkelijk een tafel van een los blad hardhout. Met diverse hoekstukken bouw u een prachtige kapstok voor in de hal of een bijzettafel voor naast uw bed. Met steigerbuizen en steigerbuiskoppelingen kunt u nagenoeg alles bouwen. 

Let tijdens uw keuze voor de steigerbuiskoppelingen op de diameter van de buizen. Niet ieder koppelstuk is geschikt voor iedere steigerbuis. Om teleurstelling te voorkomen zorgt ervoor dat de beide maten overeenkomen. Dit geeft de meest stevige constructie. 

 

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account