Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Vlinderboren

Wovar levert hoogwaardige speedboren van 10 tot 30 mm. Een speedboor wordt ook wel een vlinderboor of platte houtboor genoemd. Een speedboor is geschikt om snel gaten te boren in hout en spaanplaten, bijvoorbeeld voor leidingen of kabels. Wovar heeft ook een verzinkboor 4 mm die schroeven beter laat verzinken. Dat zorgt voor een prachtige afwerking.

 

De Wovar-speedboor wordt gemaakt van zeer hard snijmetaal en is net iets dikker dan speedboren van andere merken. Dat zorgt voor een langere levensduur en maakt de Wovar-speedboor extra sterk. Ook hebben ze 3 snijvlakken. Dat versnelt het boorproces en zorgt voor gladde randen zonder bramen. Kortom, de speedboren van Wovar zijn van echt degelijke Duitse kwaliteit. De paraboolvorm zorgt ervoor dat het zaagsel eenvoudig kan worden afgevoerd.

Hoe gebruik je een speedboor?

Met een speedboor of vlinderboor boort u snel en eenvoudig redelijk grote gaten in hout. De gaten zijn vaak vrij glad en recht. Om de gaten ook mooi rond en recht te houden wordt een bepaalde boortechniek aangeraden. Eerst boort u voor de helft in het hout totdat de punt van de speedboor helemaal door het hout is gegaan. Daarna boort u aan de andere kant van het hout verder. Steek de punt van de speedboor precies in het gaatje dat daarvoor is gemaakt. Boor nu niet zo lang door tot het gat helemaal is uitgeboord. Het boren met een speed- of vlinderboor kost veel kracht. Gebruik daarom altijd een boormachine met een hoog toerental.

Speedboren online bestellen

Bestel een speedboor of vlinderboor bij A-merk Wovar voor de laagste prijs. Maak gebruik van de stapelkorting en bestel minimaal 5 stuks. Bedrijven krijgen extra voordeel met een persoonlijke kortingscode. Nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan.