CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Schroevendraaier platte kop 5 x 100 mm - Per Stuk

schroevendraaier_platte_kop_5_x_100_mm
schroevendraaier_platte_kop_5_x_100_mm_wovar
schroevendraaier_platte_kop_5_x_100_mm
schroevendraaier_platte_kop_5_x_100_mm_wovar
€ 3,49
€ 2,88 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Schroevendraaier platte kop 5 x 100 mm - Per Stuk?

 • Fijn handvat
 • Eenvoudig in gebruik

  Schroevendraaier platte kop 5 x 100 mm - Per Stuk

  Heeft u een schroevendraaier nodig om schroeven met een gleufkop te monteren? Hier hebben wij meerdere schroevendraaiers voor in ons assortiment. Dit is de schroevendraaier met platte kop 5 × 100 mm van Wovar. Met deze schroevendraaier draait u schroeft u schroeven of bouten met een platkop aandrijving eenvoudig vast. Dit wordt ook wel een schroevendraaier voor schroeven met sleuf genoemd. Het platte gedeelte aan de onderkant van deze schroevendraaier is 5 mm breed. De pen exclusief het handvat is 100 mm lang.

  Platkopschroeven

  Platte schroevendraaiers worden nog steeds veel gebruikt. Vooral bij voorwerpen binnenshuis komen platkopschroeven nog veel voor. Voor de grote constructies zoals vlonders en pergola's, zijn vooral kruiskop of torx schroeven populair. Bij bijvoorbeeld deurbeslag of kastjes komen platkopschroeven nog veel voor. Dit komt omdat platkopschroeven hierbij mooier zijn om te gebruiken, vooral als alle gleufjes precies dezelfde kant op staan. 

  Platkop schroevendraaier bestellen bij Wovar

  Als u op zoek bent naar een 5 mm brede platte schroevendraaier is dit zeker een goede optie. Bestel daarom snel deze schroevendraaier met platte kop 5x100mm voor de laagste prijs bij Wovar. 

  Bedrijven in bijvoorbeeld de bouw- en hoveniersbranche profiteren van de laagste prijs dankzij de extra korting die ze krijgen met een zakelijk account. Daarnaast krijgt u met een zakelijk account een handig orderoverzicht, een eigen contactpersoon en de mogelijkheid tot spoedlevering. 

  Is deze schroevendraaier niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al ons handgereedschap en koopjes voor meer handig handgereedschap!

  € 3,49
  € 2,88 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO