Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Bolkopschroeven

Onze rvs-schroefnagels, ook wel gevelnagels of bolkopschroeven genoemd, zijn zeer perfect voor de montage van houten gevelbekleding. Kies ook voor A-merk Wovar. Wovar is het merk voor rvs-schroefnagels in diverse maten. Bolkopschroeven hebben logischerwijs een bolle kop. De bolle kop moet altijd op het hout liggen en niet in uw gevelbekleding verdwijnen. Schroevengroothandel Wovar levert deze schroeven veel aan houthandels en particulieren die werken met gevelplanken van red cedar-hout en gevelhout van Siberisch lariks. Voor 22 uur besteld, is de volgende dag in huis.  

U zoekt rvs-schroeven voor houten gevelbekleding van Zweeds rabat, mes-en-groefrabat, rhombusprofiel, channel siding (verticale gevelbekleding) of halfhouts planken? De bolle kop van deze schroeven is perfect geschikt voor gevelbekleding. De bolle kop ligt dan mooi op het hout. Met Wovarbolkopschroeven of schroefnagels bent u zeker van de juiste mix van een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Wovar levert aan particulieren en bedrijven.

Bedrijven krijgen extra korting bij Wovar! Hebt u een bouwbedrijf, schrijnwerkerij of klusbedrijf? Maak hier vrijblijvend een zakelijk account aan voor onze speciale prijzen voor bedrijven. Deze zogenoemde rvs-schroefnagels verkopen wij veel aan bedrijven die red cedar-hout verwerken aan woningen. 

Online rvs-schroefnagels kopen

Bestel roestvrijstalen schroefnagels van Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze hoge stapelkortingen. Vergeet uw persoonlijke kortingscode niet in te voeren! Schroevenexpert Wovar is uw specialist voor rvs-schroefnagels en meer gevelschroeven in allerlei maten.