Ook tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Kozijnpluggen

Met raampluggen maakt u een houten balk stevig vast aan een stenen muur. Vroeger gebruikte men daar meestal keilbouten voor. Met raampluggen voor zware constructies gaat dat echter veel simpeler en sneller. Deze zogenoemde raampluggen zijn ideaal bij het bouwen van een houten aanbouwveranda aan uw gevel. Deze verzinkte raampluggen van Wovar zijn ijzersterk en hier te koop voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien hanteren wij het credo: voor 21:30u besteld = de volgende dag in huis. 

Raampluggen, ook wel slagpluggen genoemd, hebben een plug voor in de muur. Voor bijvoorbeeld de montage van balken van 5 x 15, 6.3 x 17 en 7 x 20 mm in lariks, vuren of grenen aan stenen gevels bieden onze nylon kozijnpluggen uitkomst. De raampluggen van Wovar beschikken over een platkop. Die verzinkt mooi in het hout en dat leidt tot een prachtige afwerking. De kozijnpluggen zijn voorzien van een Torx 40-aandrijving. Dat is een stervormige aandrijving met zes punten. Die zorgt ervoor dat uw gereedschap extra veel grip heeft en niet doorslipt.

Deurkaders plaatst u ook met onze kozijnpluggen. Deurkaders hebben een stevige verbinding nodig. Door gebruik te maken van de raampluggen van Wovar bent u hier zeker van. Voor het plaatsen van raamkaders raadt Wovar raamschroeven aan.

De juiste boordiepte voor raampluggen

De Wovar-kozijnpluggen zijn 10 mm dik en verkrijgbaar in de lengtes 80 mm, 100 mm, 120 mm, 140 mm, 160 mm en 180 mm. Ze moeten voorgeboord worden met een 10 mm dikke boor. De boordiepte hangt af van de lengte van de plug. Neem de lengte van de plug en tel hier 5 mm bij op. Nu weet u de juiste boordiepte.

Het handige aan deze pluggen is dat ze speciaal zijn ontworpen voor doorsteekmontage. Zo hoeft u nooit twee keer af te tekenen. Voor iets minder zware bouwwerken voldoen raamschroeven. Deze bijzondere schroeven hebben geen plug nodig. Voor hele zware toepassingen kunt u tot slot ook de balkplugset gebruiken.

Bestellen slagpluggen met snelle levering

Bestel degelijke raampluggen van Wovar in verschillende maten. Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven profiteren altijd van extra voordeel bij Wovar. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan en ontdek uw persoonlijke prijslijst.