Ook tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Paalhouders

Wovar levert metalen paalvoeten of -houders in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een ruime voorraad gegalvaniseerde paalvoeten voor palen van 7 x 7, 9 x 9 en 12 x 12 cm. Een stalen paalvoet zorgt ervoor dat u houten palen stevig kunt bevestigen in de grond en op harde ondergronden. Een groot voordeel van het werken met paalvoeten met punt is dat u uw ondergrond perfect gelijk kunt zetten. IJzeren paalvoeten met een vlakke voet maken het mogelijk om palen stevig te verankeren op harde ondergronden. De paalvoeten zorgen ervoor dat de paal net boven de grond blijft zweven en het vocht dat via de paal naar beneden glijdt, weg kan lopen. Dat voorkomt dat uw palen gaan rotten. 

Nadat de keuze voor de juiste paaldikte is gemaakt is het tijd om te bepalen waar de palen komen te staan. Hebt u een zanderige ondergrond? Kies dan voor onze paalvoeten met punt. U graaft dan eerst een gat waarin de paalvoeten met punt geplaatst worden. Soms is het niet mogelijk om gaten te graven. U hebt dan een verharde ondergrond van bijvoorbeeld steen, beton of hout. Kies in dat geval voor onze paalvoeten op plaat. Die bevestigt u gemakkelijk met onze ijzersterke houtdraadbouten.

Online paalvoeten kopen

Bestel de hoogwaardige verzinkte paalvoeten van Wovar. Kies uit paalpunten of vlakke paalvoeten van gegalvaniseerd staal. Besteed meer dan € 35,- en profiteer van een gratis verzending! Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld u hier aan.