• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Keurmerk
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Noodverlichting Led

Zoekt u noodverlichting of vluchtwegverlichting voor binnen of buiten? Wovar heeft een ruim assortiment noodverlichting. Wij leveren uitsluitend led noodverlichting uit eigen voorraad vrijwel altijd binnen 1 dag. Noodverlichting led kopen doet u bij a-merk Wovar Specilights. Populair is onze LED Noodverlichting Vluchtwegverlichting 3W IP65 Waterdicht. Deze wordt geheel compleet geleverd met pictogrammen.

Bestel noodverlichting of vluchtwegverlichting bij Wovar voor de laagste prijs! Bekijk ook eens ons overige led verlichting. Hier vind u onder andere ook led batten, led panelen, solar feestverlichting, bouwlampen led, led dimmers, led strips, straatverlichting en meer!

Hoveniers, installateurs, klusbedrijven en aannemers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Mocht het noodlot ooit toeslaan, dan is het gebruik van kwalitatieve LED noodverlichting onmisbaar. De verlichting voorkomt desoriëntatie en paniek wanneer het licht uitvalt of een andere calamiteit zicht voordoet. Wovar heeft een breed assortiment LED noodverlichting en levert enkel kwalitatieve lampen, die bijdragen aan de veiligheid van een gebouw. Doordat wij onze lampen voor zeer aantrekkelijke prijzen inkopen, kunnen wij altijd een lage prijs garanderen. Bij ons betaalt u nooit teveel voor energiezuinige noodverlichting.

Het toepassen van LED noodverlichting in een gebouw

LED noodverlichting heeft als primaire taak om mensen, aan de hand van symbolen, naar een veilige plek te leiden als evacuatie nodig is. Het is belangrijk dat herkenbare en zichtbare symbolen in beeld zijn. Onze lampen zorgen ervoor dat het licht blijft branden als het stroom uitvalt. In Nederland wordt de eis gesteld dat de lamp minimaal een uur blijft branden op volle sterkte. Onze lampen zijn voorzien van een 3 uurs accu en voldoen daarmee ruim aan de gestelde eisen. De aanwijzingen op de borden blijven hierdoor voor iedereen zichtbaar.

Het voordelige energieverbruik van LED noodverlichting

De verlichting brandt 24 uur per dag en verbruikt meer energie dan gebruikelijk. Het is vaak wenselijk dat u dan gebruik maakt van energiezuinige verlichting. LED verlichting zorgt ervoor dat een gelijkwaardige lichtopbrengst wordt gegenereerd, maar dat het verbruik beduidend lager is. Daarbij is het lage verbruik ook minder belastend voor het milieu. Dit is een win-win situatie, want u schenkt aandacht aan het milieu en bespaart maandelijkse op de energiekosten.

Onze LED noodverlichting voldoen aan de Europese richtlijnen

Veiligheid staat boven alles en daarom garanderen wij dat onze noodverlichting voldoen aan de actuele Europese richtlijnen. In Nederland gelden hiervoor de eisen van NEN-EN-ISO 7010:2012 en. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat iedereen de pictogrammen kan begrijpen, ongeacht waar zij vandaan komen. De richtlijnen ISO 7010 zijn Europees bepaald, waardoor de NEN verplicht is om deze richtlijnen over te nemen. Doordat iedereen deze pictogrammen dient te gebruiken, wordt het voor iedereen duidelijk waar de symbolen voor staan.