Wovar bevestigt het, keer op keer!

Leveren

Groothandel Wovar levert schroeven, bouten en andere ijzerwaren snel bij u op het bedrijf of thuis. Bestellingen op werkdagen voor 22:30 uur worden de volgende dag geleverd. Ook op zaterdag, mits anders aangegeven bij het artikel. Bestellingen in het weekend op zondag voor 18:00u worden maandag bij u thuis geleverd. Plaats een bestelling boven € 49,- en u betaalt in Nederland en België geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 49,- betaalt u € 4,95 verzendkosten in Nederland en € 7,95 verzendkosten naar België.

Voor producten langer dan 175 centimeter werken wij samen met Transmission. Deze producten kosten voor het bezorgen in Nederland € 15 en voor België € 18. Bestellingen via Transmission op werkdagen voor 14:00 worden de volgende dag geleverd. 

Vanwege de lockdown in België worden pakketten van postnl bij de grens opgehouden. Hierdoor kan uw pakket meerdere dagen vertraging oplopen in het sorteercentrum. Hierdoor kunnen wij geen duidelijke leverdag aangeven.

Betalingsopties

Betaalopties wovar

Kies uit de volgende mogelijkheden om te betalen:

  • Ideal
  • Vooraf op rekening
  • Creditcard
  • Paypal
  • Mistercash / Bancontact voor België
  • Achteraf betalen na ontvangst goederen via Billink

Wat als u niet thuis bent?

U dient aanwezig te zijn voor ontvangst van uw order door Postnl. Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket direct naar een PostNL-locatie gebracht. U ontvangt een briefje in de brievenbus waar u het pakketje kunt afhalen.

Contactformulier
* verplicht