• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Led High Bay

Wovar levert hoogwaardige dimbare werkplaatsverlichtig? Highbay lampen van Wovar Specilights zijn geschikt voor ruimtes met een hoogplafond en daarom ideaal voor uw magazijn, werkplaats of hoge schuur. 

Highbay lampen worden veel gebruikt in ruimtes met een hoog plafond. De meeste plafonds waar onze highbays worden gebruikt, hebben een hoogte van 6 tot 12 meter. Voorbeelden van de gebouwen waar deze lampen worden geplaatst zijn: magazijnen, showrooms, winkels en shoppingcenters. Wij bieden deze lampen aan in verschillende wattages, namelijk: 50W, 100W, 150W en zelfs 500W. 

Omdat in werkruimtes het vooral belangrijk is om goed te verlichten, en de sfeer van het licht vaak minder belangrijk is, is de koud witte lichkleur (6000K) de meest verkochte lichtkleur. De 500W highbay, welke ook dimbaar is, wordt ook aangeboden in de neutraal witte lichtkleur van 4000K.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

In Nederland is 90% van de highbay lampen welke worden gebruikt, een gastonladingslamp. In sommige gevallen worden zelfs halogeenlampen gebruikt. Gelukkig wordt er steeds vaker gekozen voor led verlichting.

LED Highbay is dé vervanger voor gasontladings- en halogeenlampen

Het voordeel van led verlichting is dat deze geen opstarttijd heeft en de lamp dus direct op 100% brandt. Dit is bij gasontladingslampen niet het geval. Ook zijn led lampen gemiddeld meer dan 50% zuiniger. Dit betekent dat een lamp zich meestal al binnen één jaar heeft terugverdiend. Nog niet overtuigd? De LED Highbays hebben een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren. Dit betekent dat deze tientallen jaren mee zullen gaan.

Led highbay lampen bestellen

Beste highbay led lampen voor een scherpe prijs van A-merk Wovar. Alle highbay lampen worden geleverd uit eigen voorraad, vaak al binnen 1 werkdag. Zakelijke klanten zoals installateurs krijgen extra voordeel met een zakelijk account.

Naast led highbay lampen voor hoge plafonds levert Wovar ook hoogwaardige led batten, buitenverlichting, bouwlampen led en led spots. Daarnaast bent u voor straatverlichting en led panelen.