• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Inbusbouten

Zoekt u inbusbouten? Wovar heeft een uitgebreid assortiment inbusbouten van verzinkt staal, RVS en zelfs in het zwart. Inbusboutjes worden vaak binnenzeskantbouten genoemd. Binnenzeskantbouten zijn bouten met metrische draad voorzien van een inbus-aandrijving. De inbuskop van de bout bestaat als het ware uit een gat met zes kanten.

De inbusbouten van Wovar zijn verkrijgbaar met een cilinderkop, platkop en laagbolkop. De dikte maten variëren van M3 tot M20. De lengtes verschillen van 3.0 mm tot en met 160 mm. Inbusbouten dienen gemonteerd te worden met zogenaamde inbussleutels.

Bestel inbusbouten van Wovar voor de laagste prijs! Wovar heeft een breedt en diep assoritment inbusboutjes op voorraad voor een snelle levering de volgende dag. Ook op zaterdag en maandag. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals korting.

Zijn inbusbouten niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook eens onze slotbouten of houtdraadbouten. Daarnaast leveren wij ook A-kwaliteit spaanplaatschroeven en handig handgereedschap!