• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Houtrecycle schroeven Verzinkt

Deze dubbele kop schroeven zijn de toekomst. Hiermee heeft u namelijk nooit meer problemen met doorgedraaide schroefkoppen die u niet meer los krijgt. Hoe? Met deze houtrecycle schroeven heeft u namelijk niet alleen een torx kop, maar ook een zeskantige buitenkant zodat u -mocht de torx kop niet meer zijn werking doen bij het demonteren - u altijd met een steeksleutel of doppenset de schroef kan verwijderen. Dit is dus een soort torxschroef en houtdraadbout in één. Ideaal om altijd uw balken of planken altijd snel te kunnen demonteren. Zorg er altijd wel voor dat de bovenkant van deze zogenaamde herbruikbare schroefbout op het hout ligt of iets verdiept in het hout. Wovar is het adres voor deze duurzame schroeven die hout echt herbruikbaar maken. Nooit meer gedoe met oude schroeven die niet meer te verwijderen zijn, dankzij deze schroeven met dubbele kop: torx + zeskantig.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Deze houtrecycle maakt het mogelijk dat u dus altijd uw schroeven weer uit houten planken kan verwijderen. Dit maken bijvoorbeeld uw schuttingplanken herbruikbaar. Deze schroeven zijn verzinkt, dit zorgt voor een stevig product.

Help het millieu een handje mee en bestel houtrecycle schroeven voor de laagste prijs bij Wovar. De schroeven zijn per 10 stuks bestelbaar. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Wilt u gewone dolgedraaide schroef verwijderen uit hout? Bekijk dan onze kapotte oude schroef verwijderen set. Bestel voor uw nieuwe project deze dubbele kop schroeven. 

Is deze schroef niet helemaal wat u zoekt? Wovar levert ook verzinkte houtdraadbouten, houtdraadbouten RVS en zwarte houtdraadbouten. Of bekijk alle houtdraadbouten

Bouwt u een overkapping, tuinhuis of carport met plat dak? Kies voor ons hoogwaardige epdm folie.