CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Filters

Houtklovers

1 Aantal producten

Houtklovers

Wilt u gemakkelijk brandhout splitten? De houtkliever is gemaakt van hoogwaardig gietijzer en is ideaal voor houtblokken met een diameter tot 16,5 mm. Het materiaal is druk- en slijtvast en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Door de montagegaten aan de onderkant geeft de klover de mogelijkheid om op een vaste plek gemonteerd te worden.

Wovar beschikt over een prachtig zwart gekleurde variant, bestel de klover direct en ontvang hem vrijwel altijd de volgende dag in huis! 

Kloven hout

De houtkliever is onderhoudsvrij en kan indien nodig worden geborsteld om houtresten te verwijderen. Plaats de houtklover op een vlakke, stabiele ondergrond. Plaats vervolgens het hout op de zichtbare splitter in het midden. Het is optioneel om een moker te gebruiken tijdens het splijtproces, met de hamer slaat u gemakkelijk het hout op de splijtkop waardoor het hout direct zal splijten. Het hout wordt onder andere gebruikt als aanmaakhout voor een open haard, sauna, pizza-oven en barbecue. Is het beschikbare hout te groot voor de klover? Gebruik dan een klassieke kloofbijl om het hout passend te krijgen voor de houtsplitter. 

Bekijk ook onze brandhout rekken in 2 verschillende kleuren voor het eenvoudig opbergen van hout. 

Houtsplijter handmatig

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van de houtsplitter raden we u aan om de werkhandschoenen van Wovar mee te bestellen. Op deze manier beschermt u uw handen tegen vuil en behoudt u grip tijden het splijten van het hout, ook voorkomt u splinters. Daarnaast zorgt de klover voor een betere houding en is er meer veiligheid gegarandeerd omdat u geen scherpe voorwerpen in uw handen hoeft te houden. 

Houtkliever kopen

Bestel de houtkliever vandaag nog bij Wovar, bekijk de bijbehorende producten om de juiste hamer en handschoenen erbij te bestellen. Is dit niet helemaal waar u naar op zoek bent? In de webshop vindt u een geheel assortiment aan bijlen om hout in stukken mee te splitten. Nog geen zakelijke klant van ons? Voor de klusbedrijven en hoveniers is er een aantrekkelijke korting beschikbaar, deze kunt u op al uw aankopen gebruiken. Maak in een paar eenvoudige stappen een zakelijk account aan!