Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tuinschroeven

Met houtvijzen maakt u bijvoorbeeld een houten schutting of tuinhek. Kies uit rvs of verzinkte schroeven voor buiten. Bij Wovar maken we schroeven in diverse maten voor buitengebruik net iets sterker en van hoogwaardig roestvrijstaal of gegalvaniseerd staal. Let op, kies voor montage van terrasplanken altijd voor onze speciale terrasschroeven. Naast houtschroeven levert Wovar ook spaanplaatschroeven voor in de bouw. Vandaar dat deze schroeven populair zijn bij aannemers, schrijnwerkers en bouwvakkers.

Alle houtvijzen van Wovar zijn voorzien van een handige snijpunt. Daardoor is voorboren verleden tijd in zachte houtsoorten. Bij hardhout is het wel nodig om even voor te boren. Dat kan gemakkelijk met onze hardhoutboortjes. Ook zijn de houtschroeven van Wovar standaard gehard door een speciale warmtebehandeling. Deze behandeling verhit de schroeven eerst extreem en laat ze vervolgens snel afkoelen. 

Houtvijzen rvs 410

De Wovar-houtschroeven rvs 410 zijn razend populair. Normale rvs A2-kwaliteit houtschroeven oxideren niet maar zijn veel zachter dan verzinkte. Daardoor knappen de schroeven regelmatig tijdens het monteren. De rvs 410 houtschroeven van Wovar oxideren niet en zijn net zo sterk als verzinkte schroeven. Gebruik altijd onze rvs-schroeven wanneer u werkt met hardhout. In hardhout zit looizuur en dat tast verzinkte schroeven aan. Bij onze rvs 410-schroeven gebeurt dat niet. Elke houtschroef rvs 410 van Wovar heeft schachtribben. Die maken ruimte voor het schroefdraadloze deel van de schroef. Dat zorgt ervoor dat de kracht van de schroeven optimaal behouden blijft.

Houtvijzen verzinkt

De verzinkte houtschroeven van Wovar zijn ijzersterk. Dat komt doordat de schroeven worden gemaakt van verzinkt staal. De zinklaag beschermt de schroef tegen oxidatie. Wanneer die beschadigd is, kan de schroef iets gaan oxideren. Zorg er daarom altijd voor dat u werkt met onze hoogwaardige Torx-bits. Die hebben extra grip op de Wovar-houtschroeven en zorgen ervoor dat uw machine niet slipt. Zo maakt u de kans op beschadigingen zo klein mogelijk. Als u werkt met hardhout worden onze rvs 410 houtschroeven aangeraden.

Houtvijzen zwart

De zwarte houtvijzen van Wovar zijn bijna hetzelfde als de normale rvs 410 houtschroeven. Het enige verschil is dat deze schroeven beschikken over een hoogwaardige zwart gecoate kop. Dat maakt de schroef uitermate geschikt voor het vastschroeven van zwarte planken. De zwarte toplaag is uiterst professioneel aangebracht en heeft een hoge slijtvastheid. 

Bestellen

Bestel houtschroeven voor schuttingen of steigerhouten meubelen bij Wovar. Bestel per doos of maak een zakelijke account aan als u regelmatig hoogwaardige buitenschroeven nodig hebt. Zakelijke klanten krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Nog geen kortingscode voor uw bedrijf? Meld u hier aan!