Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tuinschroeven Zwart

Zwart is de trend in de tuin. Daar hoort ook een bijpassende zwarte vijs bij. Kies voor onze rvs 410 houtschroeven met zwarte kop voor de montage van Zweeds rabat, potdekselplanken en andere zwarte tuinplanken. De handige snijpunt gaat moeiteloos door alle zachte houtsoorten. Naast deze zwarte rvs 410 houtschroeven levert Wovar ook zwarte verzinkte schroeven. Deze schroeven beschikken over een hoogwaardige Deltacoll-coating. De coating beschermt de schroeven goed tegen roest en corrosie. Het verzinkte staal maakt deze schroeven ijzersterk. Bekijk naast onze zwarte houtschroeven hier ook onze verzinkte houtvijzen en rvs-houtvijzen voor buiten.

Als u de zwarte schroeven in hardhout schroeft is het nodig om even voor te boren. Dat kan gemakkelijk met onze 3 mm dikke hardhoutboortje. De zwarte houtschroeven, ook wel potdekselschroeven genoemd, zijn voorzien van een Torx 20-aandrijving. Die extra diepe Torx-indruk zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het inschroeven. De zwarte schroef heeft een platte verzonken kop met aan de onderkant freesribben. Dat zorgt voor een goede verzinking in het hout waardoor het afwerking nog mooier wordt.

Zwarte houtvijzen rvs 410

De kop van de schroef is behandeld met een speciale poedercoating. Deze coating is van hoogwaardige kwaliteit en heeft daarom een hoge slijtvastheid. De rvs 410 houtschroef met zwarte kop is gehard door middel van een speciale warmtebehandeling. Hier worden de zwarte houtschroeven eerst verhit en vervolgens snel gekoeld. Naast de warmtebehandeling zijn de schroeven hoogwaardige verzinkt in een zinkbad en hebben ze een vlijmscherpe snijpunt. 

De zwarte tuinschroeven van Wovar beschikken over schachtribben. Die nemen de spanning van de schroef en zorgen dat optimale kracht behouden blijft. De schachtribben zorgen ook voor minder weerstand tijdens het indraaien. Daardoor kan uw machine meer zwarte houtschroeven per batterijlading monteren.

Houtschroeven rvs 410 met een zwarte kop zijn er in 6 verschillende lengtematen. De dikte is altijd 4.0 mm. De lengtematen variëren van 35 tot en met 80 mm. Dat maakt de zwarte houtschroeven geschikt voor de montage van bijvoorbeeld potdekselplanken van verschillende diktes. 

Wovar is het bekende merk voor zeer sterke rvs-schroeven voor gebruik in de tuin. Deze speciale topper van Wovar is ook echt de moeite waard. Gaat u zwarte potdekselplanken monteren met deze zwarte schroeven? Hanteer dan altijd 2 mm tussenruimte (aan de achterkant) tussen de planken. Nooit strak op elkaar stapelen dus. Plaats bij elke plank steeds 2 potdekselschroeven op 1/3 en 2/3 van de plankbreedte. 

Houtvijzen zwart verzinkt

De zwarte Torx-schroeven van verzinkt staal beschikken over een Deltacoll-coating. Deze coating zorgt voor een hoge corrosiebestendigheid en beschermt de zwarte schroeven tegen roest en oxidatie. Daarna is op de schroeven een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt voor een prachtige glans. De zwart verzinkte schroeven beschikken over een Torx-indruk. Daardoor heeft uw machine veel grip en slipt ze niet tijdens het indraaien van de schroef.

Het verzinkte staal maakt deze zwarte schroeven ijzersterk. De schroeven zijn, net als de zwarte rvs 410 schroeven, voorzien van een vlijmscherpe snijpunt. Die zorgt ervoor dat het dunste plaatmateriaal niet splijt en voorboren in zacht hout overbodig wordt. Bij hardhout wordt voorboren wel aangeraden. Dat kan eenvoudig met een van onze hardhoutboortjes. Bij elke schroef staat aangegeven welke maat u hier het beste voor kunt gebruiken.

Zwarte schroeven voor buiten bestellen

Bestel de zwarte rvs 410 of verzinkte houtschroeven van Wovar. Profiteer van onze stapelkorting bij een bestelling van 5 dozen zwarte schroeven. Bedrijven ontvangen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Nog geen persoonlijke kortingscode ontvangen? Meld u hier aan.

Bekijk hier onze video over onze zwarte schroeven en ontdek handige tips voor de montage van potdekselplanken