Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tuinschroeven RVS

Steeds meer professionals zoals tuiniers, bouwvakkers en schrijnwerkers ontdekken onze rvs-houtschroeven. Met deze houtschroeven heeft Wovar zich echt op de kaart gezet. Deze rvs 410 houtvijzen zijn oersterk, gehard en hebben een vlijmscherpe snijpunt. Deze roestvrijstalen houtschroeven worden ook wel schuttingschroeven, of buitenschroeven genoemd. Onze hoog aangeschreven rvs-houtschroeven worden veel gebruikt voor de montage van 16 mm tuinplanken aan palen van uw schutting. Dankzij de Torx-kop hebt u extra veel grip en weinig kans op doordraaien van uw bitje. Ontdek de goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs van rvs-schroeven voor de tuin bij schroevengroothandel Wovar. Bekijk naast onze rvs 410 houtschroeven ook onze ijzersterke verzinkte houtvijzen. Voor de montage van zwarte tuinplanken worden onze zwarte houtvijzen aangeraden. Die zijn verkrijgbaar in verzinkt staal en rvs.

 

Deze buitenschroeven hebben deeldraad waardoor uw schuttingplanken mooi strak tegen uw palen komen zonder dat het hout beschadigd raakt. Hebt u eerder last gehad van koppen die afbreken? Met onze rvs-houtschroeven gebeurt dat niet. Vooral de 4 x 50 mm houtschroef wordt heel veel gebruikt voor de bevestiging van 16 tot 20 mm dikke planken aan schuttingpalen. Ook voor andere klussen in de tuin zijn deze schroeven zeer geschikt met uitzondering van terrassen, gebruik daarvoor onze terrasschroeven. De terrasschroeven van Wovar hebben een dikte van 5mm en zijn daardoor net iets sterker.

Houtvijzen rvs 410 Torx

De Wovar-houtschroeven rvs 410 zijn voorzien van Torx-aandrijving. Torx-aandrijving (TX) wordt aangeraden door professionele gebruikers. De 4 mm dikke houtschroeven worden aangedreven met TX20- bits en de 5 mm dikke schroeven met TX25-bits. Daarnaast is de Wovar-houtschroef extra gehard. Dat is door middel van een speciale warmtebehandeling gebeurd. Tijdens de warmtebehandeling worden de schroeven eerst verhit en vervolgens snel gekoeld. Daardoor is het breken van de schroef vrijwel onmogelijk. De klusschroeven beschikken over een platverzonken kop. Dat zorgt ervoor dat de schuttingschroef beter in het hout verzinkt.

Waarvoor is de Wovar-houtvijs voor geschikt?

De Wovar-houtschroeven Torx rvs 410 kunt u gebruiken bij bijna alle houtsoorten. Niet voor niets wordt deze tuinplaatschroef ook nog spaanplaatschroef, klusschroef of universele schroef genoemd. De vlijmscherpe punt snijdt moeiteloos door plaatmateriaal of houten balken. Voorboren in zachte houtsoorten is daardoor overbodig. Bij hardhout wordt voorboren aangeraden. Dat kan gemakkelijk met onze Wovar-hardhoutboortjes. Gebruik bij 4 mm dikke houtschroeven een 3 mm hardhoutboor en bij 5 mm dikke schroeven een 3.5 mm dikke hardhoutboor. De snijpunt zorgt voor een zo min mogelijke belasting van uw elektrisch gereedschap. Daardoor kunnen meer schroeven per batterij worden gemonteerd.

Welke kop hebben de Wovar-houtvijzen?

De houtschroeven rvs 410 van Wovar zijn voorzien van een platte verzonken kop met aan de onderkant freesribben. Deze freesribben zorgen ervoor dat de kop nog krachtiger in het hout wordt getrokken waardoor de schroef nog beter verzinkt in het hout. Het resultaat ziet er prachtig uit.

Kenmerken Wovar-houtvijs Torx rvs 410

De roest- en hittebestendige staalsoort rvs 410 kan worden gebruikt in elke omgeving. Houtschroeven van deze klasse zijn zelfs geschikt om te gebruiken in de meest extreme klimaatomstandigheden. Deze speciale rvs-soort zorgt ervoor dat de schroeven net zo sterk zijn als gehard staal. De kans dat de schroeven afbreken is daardoor vrijwel nihil.

Door de TX-drive hebben de tuinplaatschroeven een optimale krachtoverbrenging. De Wovar-tuinplaatschroeven zijn verkrijgbaar in de diktes 4.0 mm en 5.0 mm. De lengtes die daarbij horen zijn 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm en 70 mm.

Bestellen van rvs-schroeven voor buitengebruik

Wovar levert hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs! Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimaal 5 dozen houtschroeven. De rvs-schroeven worden geleverd in dozen van 100 en 200 stuks. Bestel desgewenst ook meteen hengsels voor deuren mee. Zakelijke klanten profiteren van extra voordeel bij Wovar! Meld u hier aan voor uw persoonlijke kortingscode.