Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Hengen Zwart

Wovar verkoopt prachtige zwarte hengsels met een moderne en een landelijke uitstraling. De moderne hengsels beschikken over een strakke punt. De landelijke hengsels zijn voorzien van een rustieke punt. De hoogwaardige zwarte topcoat geven ze een enorme bescherming tegen corrosie. Laat uw tuin leven met het prachtige zwarte deurbeslag van Wovar. Combineer de zwarte hengsels met onze mooie zwarte plaatduimen. Wovar levert plaatduimen in twee verschillende maten: 10 mm en 16 mm. Het is belangrijk dat u de juiste plaatduimen bij uw hengsels bestelt. Wovar is uw online groothandel voor snelle levering van allerlei soorten duimhengsels in de kleur zwart. Denk aan standaard rechte hengsels met punt of halve maan. Of de populaire variant hengsels met knik, handig als u uw poort iets meer naar het midden van uw staander wilt brengen. Ook hengsels met bocht zijn mogelijk, zowel in verzinkt als in de kleur zwart. Bovendien leveren wij de volgende dag al, waar u ook woont in Nederland of België.  

Hengsels worden ook wel duimhengsels, scharnierhengsels of lange scharnieren genoemd. Wovar levert zwarte in 4 verschillende soorten: rechte met een moderne strakke punt, rechte met een rustieke punt, met een rustieke punt met knik en rustieke met bocht. U monteert de zwarte hengsels van Wovar eenvoudig met onze zwarte slotbouten of zwarte houtdraadbouten.

Zwarte hengsels recht

De zwarte rechte hengsels van Wovar zijn er in 2 soorten. U kunt kiezen uit exemplaren met een strakke moderne punt en met een landelijke rustieke punt. Er zit geen verschil in kwaliteit. U kiest degene die het best bij u past. Voor lichte deuren voor bijvoorbeeld meubels kiest u voor onze 10 mm hengsels. Voor het maken van tuindeuren of tuinpoorten maakt u een keuze uit hengsels met een oog van 16 mm. Vergeet niet bij elk hengsel een plaatduim mee te bestellen.

 

 

Zwarte hengsels met knik

De zwarte hengsels met knik hebben een rustieke punt. Die creëren een prachtige landelijke uitstraling in uw tuin en laten uw deur circa 20 mm naar binnen vallen. Dat zorgt ervoor dat uw deur precies in het deurkader valt. Hengsels met knik worden ook wel hengsels met verzet genoemd.

Zwarte hengsels met bocht

De zwarte hengsels met bocht worden net als die met knik alleen geleverd met rustieke punt. Doordat de hengels over een bocht beschikken is het mogelijk de plaatduim aan de achterkant van de paal te bevestigen. Daardoor kan uw deur niet doorwaaien.

Bestellen

Bestel samen met uw hengsels bijpassende duimen, slotbouten, schroeven en houtdraadbouten. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld uw bedrijf hier aan.