Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Hengen voor luiken

U zoekt hengsels voor luiken te monteren? Wilt u uw buitenkeuen extra sfeer geven door de kastdeurtjes te voorzien van zwart tuinbeslag? Wovar levert verschillende zwarte hengen voor raamluiken en kastdeuren. Zo beschikt ons ruime assortiment over hengen met een moderne strakke punt, een rustieke punt en een halve maan. Hengen voor sierluiken en kastdeuren dienen gecombineerd te worden met plaatduimen 10 mm.  

Kunt u iets niet vinden op onze website voor luikbeslag? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

De lichte duimhengen van wovar beschikken over een zwarte poedercoating en ziet u vaak bij boerderij luiken. Deze coating beschermd de hengen tegen roest en carrosie. Na de coating is een zwarte toplaag aangebracht die zorgt voor een prachtige glans. Bij kastdeuren zijn de hengen prachtig te combineren met larix hout. Zwarte luiken worden vaak met zwarte hengen voor luiken gecombineerd.

Alle hengen voor luiken zijn recht. Hierdoor blijft er altijd een kleine afstand tussen het luik en uw kozijn. Dit voorkomt beschadigingen. U monteert de hengen eenvoudig met onze houdraadbouten zwart of zwarte slotbouten. Het vierkante gat dient altijd gevuld te worden met M8 slotbouten. Bij de ronde gaten kiest u voor M6 houtdraadbouten of M6 slotbouten.

De populairste hengen voor luiken beschikken over een rustieke punt. Dit sierlijke uiteinde geeft een landelijke uitstraling en staat prachtig bij (verbouwde) boerderijen. De hengen met een strakke punt geven een moderne uitstraling weer.

Zie naast onze hengen voor luiken ook onze hengen voor schuttingdeuren en tuinpoorten.