Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Hengen met Bocht

Meestal koopt men deze hengsels met bocht om een poort te maken waarbij de hengsels aan de voorkant zichtbaar zijn en het hengsel rust op de plaatduim aan de achterkant. Dankzij de grote bocht is dit mogelijk. Hengsels met bocht zijn bij ons verkrijgbaar in blauw verzinkt en zwart gepoedercoat staal. De zwarte hengsels met bocht hebben een prachtige rustieke punt of ronde maan. Deze punt zorgt voor een landelijke uitstraling in uw tuin. Doordat de hengsels met bocht zijn voorzien van een blauw verzinkte of zwart gepoedercoate behandeling, zijn ze goed beschermd tegen roest, corrosie en oxidatie. Dat zorgt voor een lange levensduur. Hengsels met bocht zijn gemaakt van verzinkt staal. Dat maakt de hengsels ijzersterk en geschikt voor het dragen van grote deuren en poorten. Bij poorten en deuren lager dan 120 cm volstaan 2 hengsels om de deur te dragen. Bij deuren hoger dan 120 cm wordt aangeraden 3 hengsels met bocht te gebruiken. Dat verkleint de kans dat uw deur of poort krom trekt aanzienlijk. Wij leveren hengsels met bocht in heel de Benelux onder het motto 'Vandaag besteld, is morgen in huis'. Bekijk ook de populaire hengsels met knik.

Hengsels met bocht werken bijna op dezelfde manier als hengsels met knik. Hengsels met bocht laten uw deur 4 cm naar binnen vallen. Dat is bijvoorbeeld gemakkelijk bij dikkere palen. Alle hengsels met bocht van Wovar zijn geschikt voor plaatduimen met 16 mm dikke duimen. Als u zulke plaatduimen nog niet in huis hebt, dan raden wij aan om ze mee te bestellen.

Alle gegalvaniseerde hengsels met bocht beschikken over bevestigingsgaten. Hoeveel het er zijn, hangt af van de lengte. Voor de bevestiging van de hengsels kunt u gebruik maken van slotbouten en houtdraadbouten. Voor een stevige bevestiging worden slotbouten aangeraden. Wovar levert houtdraadbouten en slotbouten in het verzinkt en zwart gepoedercoat staal. Zorg ervoor dat elk montagegat voorzien is van een slotbout of houtdraadbout. De lengte bepaalt u door rekening te houden met de dikte van uw deur of poort. Voor het kiezen van de juiste lengte slotbouten neemt u de dikte van de deur en telt daar 1 cm bij op.

Online hengsels met bocht bestellen

U gaat uw houten poortdeur monteren aan een paal of een houten toegangshek (inritpoort) op maat maken? U zoekt een betrouwbare ijzerwarenwebwinkel voor verzinkte hengsels met bocht? Wij leveren ze met bocht van 60 tot 120 cm binnen 1 dag bij u thuis of op het werk. Voor 22 uur besteld, betekent levering de volgende dag. Bestel bijbehorende slotbouten meteen mee. Bestel samen met uw hengsels bijpassende duimen, slotbouten, schroeven en houtdraadbouten. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld uw bedrijf hier aan.