CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro
Grondgrendel Geel Verzinkt 40 cm - Uitlopend artikelGrondgrendelsGrendelsHeksluitingenGa terug naar home

Grondgrendel Geel Verzinkt 40 cm - Uitlopend artikel

grondgrendel_geel_verzinkt
€ 8,99
€ 7,99
€ 6,60 excl. BTW
Niet bestelbaar

Laat uw emailadres achter en ontvang een email wanneer dit product weer leverbaar is

Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Grondgrendel Geel Verzinkt 40 cm - Uitlopend artikel?

  • Uitlopend artikel

  Grondgrendel Geel Verzinkt 40 cm - Uitlopend artikel

  Deze ijzersterke grondgrendel van Wovar is gemaakt van geel verzinkt staal. Het geel verzinkte staal zorgt voor extra bescherming tegen corrosie en vliegroest. Ook is geel verzinkt net iets sterker dan blauw verzinkt. Deze grondgrendel is 40 cm lang en 16 mm dik. Grondgrendels dienen voor het vastzetten van schuttingdeuren, tuindeuren of poorthekken. Door de grondgrendels kunt u de deuren op een stevige manier vastzetten. Bij deze grondgrendel zitten 2 losse consoles die u bevestigt aan uw deur.

  Hoe monteet ik deze grondgrendel?

  De grondgrendels dienen gemonteerd te worden aan de zwevende kant van uw deur. Gebruikelijk is dat de grondgrendel in het midden van de buitenste paal/plank wordt geplaatst. U schroeft de 2 consoles met de lip naar beneden, zoals te zien is op de afbeelding, vast met onze spaanplaatschroeven verzinkt 5x40mm. Ieder console dient met 2 schroeven vast geschroefd te worden. Bij hardhouten deuren dient u voor te boren met een 3.5 mm dik hardhout boortje.

  Het is erg lastig om standaard hoogtes aan te geven voor het plaatsen van grondgrendels. Dit komt omdat niet alle deuren even hoog boven de grond hangen. Zorg ervoor dat de grondgrendel voor circa 3 cm in de grond steekt voor een stevige verankering van uw deur. Plaats de onderste console 8 cm boven de onderkant van de deur. Dit laat de grondgrendel net boven de onderkant van uw deur zweven. De ruimte tussen de bovenste en de onderste console hangt af van de zweef hoogte van uw deur. Het is gebruikelijk dat er tussen het bovenste console en het handvat circa 3 cm ruimte blijft. Dit zorgt voor extra stevigheid.

  Bestel grondgrendels geel verzinkt 40 cm

  Bestel de geel verzinkte grondgrendel 40 cm van Wovar per stuk. Kies voor een ijzersterke vergrendeling van uw deur voor een lage prijs! Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

  Is deze grondgrendel niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment grondgrendels. Naast grondgrendels leveren wij ook hoogwaardige staartgrendels.

  € 8,99
  € 7,99
  € 6,60 excl. BTW
  Niet bestelbaar

  Laat uw emailadres achter en ontvang een email wanneer dit product weer leverbaar is

  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO