CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Deurkruk op schild RVS PC72 - Recht model

deurkruk_op_schild_rvs_pc72_recht_model_4
€ 27,95
€ 23,10 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Deurkruk op schild RVS PC72 - Recht model?

 • Deurkruk op schild
 • Compleet met bevestigingsmateriaal
 • Roest niet dankzij RVS

  Deurkruk op schild RVS PC72 - Recht model

  Op zoek naar een RVS deurkruk op schild? Dit rechte deurschild inclusief deurkruk is gemaakt van RVS. Doordat de deurkruk al vastzit aan het deurschild is de set zeer stevig en eenvoudig te bevestigen. Het deurschild heeft een rechthoekige vorm en een RVS-kleur, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Doordat het deurschild beschikt over een cilindergat is het mogelijk een apart cilinderslot te monteren. Dit maakt de deurkruk op schild RVS geschikt voor deuren die op slot kunnen middels cilindersloten.

  Deurbeslag RVS op schild

  Het deurschild is 21 cm lang, 4 cm breed en heeft een dikte van 0.5 cm. De al bevestigde deurkruk is 13.5 cm lang, heeft een diameter van 1.9 cm en staat 5.5 cm van het deurschild af. De meegeleverde deurkrukstift, waarmee u de deurkrukken van beide kanten op elkaar aansluit, is 12 cm lang. De deurkruk op schild is geschikt voor deuren met een dikte van minimaal 3.9 cm en maximaal 6.2 cm.

  De hart-op-hartafstand tussen het krukgat en het sleutelgat, ook wel PC-maat genoemd, is 72 mm. Bestelt u er losse insteeksloten bij? Houd er dan rekening mee dat deze dezelfde PC-maat van 72 mm heeft. Zie ook de bijbehorende artikelen voor een passend insteekslot.

  Is dit deurbeslag rvs toch niet uw smaak? Bekijk dan de categorie deurbeslag zwart voor een geheel andere uitstraling.

  Waar bestaat een deurkruk set uit?

  De set bestaat uit twee keer de deurkruk met schild inclusief sleutelgat. Dit betekent dat u voor beide kanten van de deur voorzien bent van een deurschild en deurkruk. Deze worden geleverd inclusief 8 bijpassende RVS schroeven 3.5 x 20 mm. Hiervoor gebruikt u een schroevendraaier met kruiskop. Tevens vindt u in de set twee bevestigingskogeltjes. Deze maken het mogelijk de deurkrukken vast te zetten op de deurkrukstift, welke ook wordt meegeleverd. Ook vindt u hier een inbussleutel 3 mm voor het aandraaien van de bevestigingskogeltjes.

  Hoe monteer ik een deurkruk RVS op schild?

  Het bevestigen van de deurkruk op schild is gemakkelijk. Waarschijnlijk heeft u eerst het insteekslot al in de deur geplaatst. Mocht dit niet zo zijn, plaats deze dan eerst. Let op: deze moet dus ook een PC-maat van 72 mm hebben. Na het plaatsen van het insteekslot zijn de plekken voor de deurkrukstift en het sleutelgat bepaald. Houdt het deurschild op de juiste plek en teken de 4 schroefgaten van het schild af op de deur. Doe dit aan beide kanten. Boor de gaten voor met een 2.5 mm hardhoutboor. Plaats vervolgens het deurschild op de deur en bevestig deze met de meegeleverde RVS schroeven. Als laatste draait u de bevestigingskogeltjes vast in de deurkruk met de inbussleutel, zodat de deze stevig vastzitten aan de deurkrukstift. Op zoek naar een insteekslot voor dit deurbeslag? Kijk dan bij insteekslot.

  RVS deurkruk op schild bestellen

  Bestel deze set deurkrukken met deurschilden RVS voor een scherpe prijs bij Wovar. U profiteert van een flinke staffelkorting bij afname van 5, 10 of 15 stuks. Heeft u een eigen klusbedrijf of bent u hovenier? Meldt u zich dan aan voor een zakelijk account. Hiermee maakt u gebruik van een vast contactpersoon, een handig orderoverzicht en een vaste zakelijke korting. 

  Op zoek naar een andere deurkruk op schild? Bekijk dan ons volledige assortiment deurbeslag op schild. Wilt u juist een ander soort deurbeslag? Bekijk dan de gehele categorie deurklinken en deurbeslag. Hier vindt u onder andere deurkrukken op rozet en losse deurklinkendeurschilden en rozetten. Maar ook toebehoren zoals deurmatten, deurstoppers, briefplaten, deurdrangers en wc deurbeslag.

  Wilt u eens wat anders? Bekijk ook ons schuifdeursystemen voor loftdeuren in uw huis!

  € 27,95
  € 23,10 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO