CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Gebogen Deurkruk op rozet RVS - Modern model

uit_93
luxe_rvs_gebogen_deurklink_1
luxe_rvs_gebogen_deurklink_1_1
luxe_rvs_gebogen_deurklink_3
luxe_rvs_gebogen_deurklink_1_2
luxe_rvs_gebogen_deurklink_2
luxe_rvs_gebogen_deurklink_geen_slot_1
luxe_rvs_gebogen_deurklink_geen_slot_2
luxe_rvs_gebogen_deurklink_geen_slot_3
uit_93
luxe_rvs_gebogen_deurklink_1
luxe_rvs_gebogen_deurklink_1_1+6
€ 19,95
€ 16,49 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Gebogen Deurkruk op rozet RVS - Modern model?

 • Scherp geprijsd
 • Roest niet door RVS
 • Inclusief bevestigingsmateriaal

  Gebogen Deurkruk op rozet RVS - Modern model

  Wovar heeft verschillende soorten deurkrukken op rozet in RVS. Op deze pagina zie je onze prachtige gebogen deurkruk op rozet. De deurkruk is gemaakt van RVS wat zorgt voor een luxe uitstraling. Door de bijgeleverde afwerkplaten worden de schroeven onzichtbaar weggewerkt. De gebogen deurkruk op rozet zorgt voor een moderne uitstraling. Op zoek naar een ander model? Kijk dan bij onze deurbeslag op rozet voor verschillende modellen. Voor een insteekslot, geschikt voor dit model deurbeslag, kijkt u bij onze insteeksloten.

  Deurbeslag compleet

  Deze set bestaat uit: Twee deurkrukken op rozet met twee afwerkplaten voor een strakke afwerking. Er zitten twee cilinder rozetten bij met twee afwerkplaten. Twee patentbouten met bijpassende patenthulzen en 8 schroeven om het rozet vast te zetten. Ook zitten er 4 aparte schroeven bij voor de cilinder rozetten. Ook ontvangt u twee bevestigingskogeltjes met een bijpassende 3 mm inbussleutel. Tenslotte zit er een deurkrukstift bij voor een stevige bevestiging. Toch liever een deurbeslag op schild? Kijk dan bij de categorie deurbeslag op schild.

  Deurkruk op rozet

  De deurkruk is 13.7 cm lang en heeft een diameter van 1.9 cm, het rozet heeft een diameter van 5.4 cm. De diameter van het cilinderrozet met sleutelgat is 5 cm. De 4 schroeven voor het cilinder rozet zijn 2 x 0.4 cm. De 8 schroeven voor het ophangen van de deurkruk zijn 2.4 x 0.4 cm. De patentbouten zijn 4.5 x 0.4 cm en de bijpassende hulzen zijn 2.2 x 0.5 cm. Dit maakt deze deurklinken geschikt voor deuren tot 100 mm dik, mits u gebruikt maakt van de schroeven.

  Het zelf samenvoegen van rozetten en deurklinken is bij Wovar ook mogelijk. Neem hiervoor een kijkje bij onze rozetten en deurklinken.

  Gebogen deurkruk kopen

  Bestel deze gebogen deurkruk op rozet in RVS nu voor de laagste prijs bij Wovar! Wovar levert deurkrukken op rozet altijd uit eigen voorraad. Daarnaast ontvangt u al een aantrekkelijke staffelkorting bij aanschaf vanaf 5 sets. Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven krijgen extra voordeel, zoals korting, met een zakelijk account. Met een zakelijke account kunt u ook gebruik maken van een vast contactpersoon en een handig orderoverzicht.

  Mocht u ook bezig zijn met uw toilet en nog op zoek zijn naar speciaal toilet deurbeslag, kijk dan bij ons wc beslag.

  € 19,95
  € 16,49 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO