• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Deurgrendels

Bent u op zoek naar een deurgrendel? Wovar heeft een zeer uitgebreid assortiment grendels voor verschillende soorten deuren en poorten.

Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende typen heksluitingen waaronder: plaatgrendels, hangslotgrendels, tuinheksluitingen, automatische heksluitingen, ringheksluitingen, boerenklinkstellen, overslaggrendels, rolschuifgrendels en zelfs een varkenshokgrendel.

Daarnaast bieden wij ook staartgrendels, grondgrendels en raamsluitingen ter extra beveiliging van uw deuren aan. 

Heeft het scharnieren? Dan heeft Wovar de bijpassende grendel!

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

 1. Extra korting voor grootverbruikers;
 2. Direct contact met opgeleide specialist;
 3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Heksluitingen

Heksluitingen komen in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Zo bieden wij plaatgrendels, hangslotgrendels, tuinheksluitingen met neus, automatische heksluitingen, ringheksluiting, boerenklinkstel, overslaggrendel, rolschuifgrendel en zelfs een varkenshokgrendel. 

Welke van deze sluitingen is nu de juiste keuze voor mij?

 • U kiest voor een plaat- of schuifgrendel wanneer u een sterk slot voor uw hek, poort of deur zoekt. En wilt u hem ook op slot kunnen doen? Kies dan voor een hangslotgrendel. Dit is een plaatgrendel met een slotoog. Zo kunt u uw hek, poort of deur met een hangslot beveiligen.
 • Als u een sluiting zoekt met een handgreep, dan kunt u het beste kiezen voor een boerenklinkstel. Zo kunt u kiezen uit een typisch klinkstel, maar ook voor ringheksluiting wanneer u zoekt voor een nostalgische uitstraling.
 • Hebt u een dubbele poort? Dan zijn een overslaggrendel of een valbeugel de juiste keuze voor u. Deze worden ook vaak gecombineerd met een grondgrendel. 
 • Wanneer u een tuinheksluiting zoekt die u maar aan één kant hoeft te monteren en toch van beide kanten eenvoudig kunt gebruiken, dan kiest u voor een tuinheksluiting met neus. 
 • Gaat u voor het grootste gebruikersgemak? Dan is de automatische heksluiting de beste keuze. Bij deze heksluiting valt u hek of poort namelijk meteen in de sluiting wanneer u deze dichttrekt. 
 • En de naam zegt het eigenlijk al, maar u kiest voor een varkenshokgrendel wanneer u een sluiting zoekt voor een varkenshok. Tevens geschikt voor een kamer van een slordig persoon.

Staart- en grondgrendels

Met een staartgrendel kunt u uw hek of poort aan de bovenkant van het frame vergrendelen. Vaak gaat deze grendel gepaard met zijn tegenhanger: de grondgrendel. Deze wordt aan de onderkant van uw hek of poort aangebracht. Met deze combinatie verankert u uw hek of poort stevig en zal deze niet gaan klapperen. Wij raden dan ook aan om deze samen te bestellen.

De staartgrendels zijn beschikbaar in lengtes variërend van 25 - 80 mm en de grondgrendels van 40 - 50 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit 3 verschillende afwerkingen: verzinkt, geel verzinkt en zwart gepoedercoat.

Raamsluitingen

Raamsluitingen en raamboompjes worden niet alleen gebruikt voor het sluiten van uw ramen, maar ook voor extra vergrendeling van voor- en achterdeuren. Dit geeft u niet alleen extra veiligheid, maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om met de ventilatienok uw huis op een veilige manier te voorzien van frisse lucht.

De raamsluitingen worden geleverd in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo leveren wij standaard raamboompjes, raamboompjes met een drukknop of met een SKG gecertificeerd slot. Al deze uitvoeringen beschikken overigens over een ventilatienok. Tot slot kunt u kiezen uit de volgende kleuren: grijs, wit, zwart, aluminium en RVS.