CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Blokhut & Tuinhuis Beits Antraciet (Embalan) 2,5 Liter

blokhut_en_tuinhuis_beits_antraciet_embalan_25_liter
€ 69,99
€ 57,84 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Blokhut & Tuinhuis Beits Antraciet (Embalan) 2,5 Liter?

 • Beschermt uw hout tegen vocht en schimmel
 • Goed voor ongeveer 15m2 beits
 • Topkwaliteit verf voor blokhutten, zodat u maar 1x per 4-5 jaar hoeft te behandelen

  Blokhut & Tuinhuis Beits Antraciet (Embalan) 2,5 Liter

  Het is belangrijk dat u uw blokhut of tuinhuis goed onderhoudt. Om te voorkomen dat het hout kapot gaat is dan ook altijd aangeraden om speciaal daar voor bedoelde tuinhuis beits te gebruiken. Met deze dekkende beits is dit ook nog eens te combineren met het verkrijgen van de ideale kleur. Met deze beits kunt u tot wel 15 vierkante meter bestrijken. Vervolgens beschermt de beits uw hout tegen water, zon en andere gevaren. De antraciete kleur geeft uw constructie een mooie uitstraling. De antraciete kleur is zeer populair onder consumenten en behoort bij ons hardlopers onder de beits. Deze beits in de kleur antraciet valt onder de toplagen. Dit betekent dat u eerst een basislaag aan dient te brengen als onderlaag. 

  Blokhut & Tuinhuis beits gebruiken

  Voor dat u deze beits gebruikt, dient u een onderlaag aan te brengen. Dit kan met Embadecor grondverf of een transparante basislaag. Wanneer het hout eenmaal is bewerkt met een grondlaag, kan de dekkende beits aangebracht worden. Dit kunt u het beste doen met een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Probeer bij het aanbrengen ook de groef en veer goed mee te nemen. Dit kan eigenlijk alleen voor montage. Wij raden dan ook altijd aan om te beitsen voor dat u begint met montage van uw hout. Kan dit niet, dan biedt deze beits alsnog een zeer goede bescherming door het over de gehele gevel te smeren. Wanneer u inderdaad gaat beitsen nog voor montage, is het belangrijk om niet onnodig dik beits aan te brengen. Houdt de lagen dun zodat het nog steeds makkelijk is om te monteren.

  Blauwgrijze Tuinhuisbeits kopen

  Voor elk project met beits, houtolie of verf kunt u bij Wovar terecht, Zakelijke klant in de hoveniers, schilders- of klusbranche? Profiteer dan met een zakelijk account van onder ander acties en kortingen. 

  Bekijk voor meer kleuren al onze tuinhuisbeits.

  € 69,99
  € 57,84 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO