Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Staartgrendels

Wovar levert hoogwaardige bajonet- of staartgrendels voor een betaalbare prijs. Zo leveren wij onder andere blauw verzinkte, geel verzinkte, zwarte gecoate bajonetgrendels en meer. De bajonetgrendels zijn te koop per stuk. Als u van dezelfde soort meer 10 stuks of meer bestelt, profiteert u van onze stapelkorting. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Bestel naast uw ijzeren bajonetgrendels voor bijvoorbeeld uw schuttingdeur, ook een bijpassende grondgrendel om uw deur aan de onderkant te verankeren. Ontdek online schroevengroothandel Wovar, bekend van de slogan: 'Wovar bevestigt het keer op keer'. Snelle levering van schroeven en ijzerwaren in de hele Benelux.

Met de bajonetgrendels van Wovar vergrendelt u eenvoudig een deur of poort. De deur of poort wordt gesloten doordat de grendel zich in de grond verankert. Maak bijvoorbeeld met onze zwarte bajonetgrendels de landelijke look van zwart deurbeslag af. Of kies voor de oerdegelijke grijs verzinkte bajonetgrendels. Voor deuren met een geel deurbeslag gaat u natuurlijk voor de geel verzinkte bajonetgrendels.

Bestellen

Bestel de hoogwaardige bajonetgrendels van Wovar. Wovar levert ze in veel verschillende soorten en maten voor de laagste prijs. Bedrijven krijgen extra voordeel bij Wovar door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan.